Szuperszonikus lezárás az értékesítésben

5.250 Ft

Cikkszám: 10 Kategória:

Leírás

MOST TE IS MEGSZEREZHETED, azt a könyvet, ami egyesíti Kasza Tamás 20 éves tapasztalati, és gyakorlati tudását.

A könyvben kb. 40 oldal konkrét mondatokat, kérdéseket, és kifogáskezeléseket kapsz, amikkel milliókat kerestek mások!

A KÖNYV TARTALMA

Mi a lezárás? Mi a lezárás, mi az eladás, mi az értékesítés? Mi a jó megközelítés? Mi az a két hamis adat, ami miatt nem adsz el eleget? Hogyan kéne felépítened a lezárást? Hogyan szerkeszd meg a saját változatodat, hogyan legyen a tied?

Bemutatkozás: Illik bemutatkozni, de az értékesítésnél ez egy fegyver! Ha nem jó a bemutatkozásod, akkor nem tudsz vele eladni és lezárni! Hogyan csinálj olyan bemutatkozást, amivel akár azonnal a lezárási gyorsítósávra tudod vinni az ügyfelet?

Ügyfél térkép és GPS: Hogyan vezesd a tárgyalást? Mik a főbb mérföldkövek, amiken át kell menni? Mi a fő oka annak, hogy a végén kifogást kapsz? Miért nem keresel annyi pénzt, amennyit kereshetnél? Miért van az, hogy aki 2004 előtt sikeres volt, az most nem az?

Kifogáskezelés Profi Módon: A kifogáskezelés új módszere 2013-tól. Három lépéses technika, és a 15 kulcsszó!

Tárgyalás technika: a Gyémánt Kard elkészítése Hogyan építsem fel a tárgyalást úgy, hogy a végén elfogadó legyen az ügyfél? Egy amatőr, nem profi, aki nem keres eleget, hány előre gyártott mondattal rendelkezik? Hány előre gyártott mondattal kéne rendelkeznie? Hogyan kell olyan mondatokat gyártani, amik tényleg működnek is?

A lezárás szuperszonikus megközelítése: 1x15x24x2x5-6×6 képlet mögötti filozófia és jelentés. A lezárás teljes stratégiai és taktikai csínja-bínja! Hogyan tudsz bárkit 40 másodperc alatt lezárni 5 perc előkészítés után! Mik az eladás és lezárás pontos módszerei, és rendszere?

További információk

ISBN/ISSN

9789630887984

Termékazonosító

10

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.