A Cégvezetés természeti törvényei Fokozatok Arte Maren

19.990 Ft

A CÉGVEZETÉS TERMÉSZETI TÖRVÉNYEI

A célod tervezés és rendszer nélkül elérhetetlen.

A sikeres vezetők és vállalkozások közös tulajdonsága, hogy tudatosan terveznek. De ettől van fentebb is, még jobb, ha a tudatos tervezés egy profi és működő rendszer alapján készül el. Ezt a rendszert tanítja meg a könyv gyakorlatiasan és lépésről lépésre.

Csak 1 maradt készleten

Leírás

Arta Meren nagysikerű, népszerű könyve megérkezett!

A Cégvezetés természeti törvényei Fokozatok Című Könyvben megtalálod

Szervezés alapjait.

Kudarcainkról nem az álmaink tehetnek” – jelentette ki L. Ron Hubbard 1969-ben. „Hanem az álmaink megvalósításához szükséges know-how hiánya.”

Emiatt és kizárólag emiatt,

„Egész nemzetek – hogy a kereskedelmi cégeket, társaságokat, illetve csoportosulásokat ne is említsük – töltöttek évtizedeket eszeveszett fejetlenségben.”

A következmények nap mint nap a címlapokról bámulnak vissza ránk:

 • bénító államhiányok,
 • mértéktelen adóztatás,
 • csődbe jutott cégek,
 • és pusztán a dúskáló Egyesült Államokban több mint 30 millió a szegénységi határ alatt élők száma.

Nem ok nélkül magyarázta hát tovább Hubbard:

„Boldogságunk, valamint a cégek és államok élettartama láthatóan a szervezés gyakorlati tudásán múlik.”

Ha istenigazából megértenénk, hogy mi az egyén legoptimálisabb működési módja – szükségleteit, vágyait és kudarcainak forrását –, akkor természetszerűleg azt is megértenénk, hogy egyének csoportjai miként működhetnek a legjobban.

E szögből közelítette meg L. Ron Hubbard az emberek együttműködésének nehézségeit – nem szervezési fogásokkal vagy tekintélyelvű rendeletekkel, hanem a csoportokat közös céllal egyesült egyéneknek tekintő egyedülállóan átérző szemlélettel.

Recesszió, infláció, visszaesett termelés, adósságok, sztrájkok, munkanélküliség, nyomor és szükség: ezek a gazdasági hanyatlás túlságosan ismerős tünetei valójában egy sokkal mélyebb probléma jelzései – a szervezetigazgatási know-how bénító hiányáé.

Ha napjaink cégei és kormányai hozzáértően tudnák alkalmazni a szervezés és igazgatás alapelveit, akkor működőképes megoldásokat foganatosítanának mindarra, ami mára gazdasági káosszá fajult.

Ezt a szerepet tölti be L. Ron Hubbard szervezetigazgatási technológiája: biztosítani azokat az eszközöket, melyek segítségével cégek virágozhatnak, kormányok bölcsen vezethetnek, az emberek mentesülhetnek a gazdasági feszültségtől és, tömören, kudarcba fúlt álmok újjáéleszthetőek. „Kudarcainkról nem az álmaink tehetnek” – jelentette ki L. Ron Hubbard 1969-ben.

„Hanem az álmaink megvalósításához szükséges know-how hiánya.” Emiatt és kizárólag emiatt, „Egész nemzetek – hogy a kereskedelmi cégeket, társaságokat, illetve csoportosulásokat ne is említsük – töltöttek évtizedeket eszeveszett fejetlenségben.”

A következmények nap mint nap a címlapokról bámulnak vissza ránk: bénító államhiányok, mértéktelen adóztatás, csődbe jutott cégek, és pusztán a dúskáló Egyesült Államokban több mint 30 millió a szegénységi határ alatt élők száma. Nem ok nélkül magyarázta hát tovább Hubbard: „Boldogságunk, valamint a cégek és államok élettartama láthatóan a szervezés gyakorlati tudásán múlik.”

Ha istenigazából megértenénk, hogy mi az egyén legoptimálisabb működési módja – szükségleteit, vágyait és kudarcainak forrását –, akkor természetszerűleg azt is megértenénk, hogy egyének csoportjai miként működhetnek a legjobban. E szögből közelítette meg L. Ron Hubbard az emberek együttműködésének nehézségeit – nem szervezési fogásokkal vagy tekintélyelvű rendeletekkel, hanem a csoportokat közös céllal egyesült egyéneknek tekintő egyedülállóan átérző szemlélettel.

Gazdasági hanyatlás túlságosan ismerős tünetei :

 • Recesszió,
 • infláció,
 • visszaesett termelés,
 • adósságok,
 • sztrájkok,
 • munkanélküliség,
 • nyomor és szükség

Ezek a valójában egy sokkal mélyebb probléma jelzései – a szervezetigazgatási know-how BÉNITÓ hiányáé A Cégvezetés természeti törvényei ismeretének hiánya.

Ha napjaink cégei és kormányai hozzáértően tudnák alkalmazni a szervezés és igazgatás alapelveit, akkor működőképes megoldásokat foganatosítanának mindarra, ami mára gazdasági káosszá fajult.

Ezt a szerepet tölti be L. Ron Hubbard szervezetigazgatási technológiája: biztosítani azokat az eszközöket, melyek segítségével cégek virágozhatnak, kormányok bölcsen vezethetnek, az emberek mentesülhetnek a gazdasági feszültségtől és, tömören, kudarcba fúlt álmok újjáéleszthetőek

Rövid interjú a szerzővel a könyvről:

A Cégvezetés természeti törvényeiről beszélget Hegedűs Péter tanácsadó a szerzővel.

További információk

ISBN / ISSN:

978-963-12-2500-6

Műfaj:

Cégvezetés, szervezési ismeretek

Nyelv:

magyar

Szerző:

Arte Maren

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.