Dianetika A szellemi egészség modern tudománya (könyv)

5.250 Ft

Készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 5 Kategóriák: ,

Leírás

Dianetika könyv. A szellemi egészség modern tudománya szól, egy olyan bestseller ami a villág több részén már bizonyított!

L. Ron Hubbard felfedezte a rémálmok, megmagyarázhatatlan félelmek, zaklatottságok, bizonytalanságok és pszichoszomatikus betegségek egyetlen közös forrását: a reaktív elmét.

A tűznél és a keréknél is fontosabbnak beharangozott felfedezéseket tartalmazó Dianetika már több mint 50 éve bestseller. Több mint 20 millió példány kelt el belőle, és egy több mint 100 országot felölelő mozgalmat indított útjára, így vitathatatlanul ez a legszélesebb körben olvasott és legnagyobb hatású könyv, amelyet az emberi elméről valaha is írtak.

Megtalálható benne a reaktív elme anatómiája és teljes leírása – ez az elme az Embert rabságba ejtő rémálmok, megmagyarázhatatlan félelmek, zaklatottságok és bizonytalanságok mindeddig ismeretlen forrása. Ez a könyv bemutatja, hogyan szabaduljon meg tőle, és hogyan érje el azt, amiről az Ember korábban csak álmodott: a Clear állapotot.

A Dianetika a görög dia = „át, keresztül” és nousz = „elme vagy lélek” szavakból származik. A Dianetikát továbbá úgy határozzuk meg: „amit a lélek tesz a testtel”. Amikor az elme kedvezőtlen hatást fejt ki a testre, azt pszichoszomatikus állapotnak nevezzük. A pszicho- az „elmére vagy a lélekre” utal, a szomatikus pedig a „testre” utal. Így a pszichoszomatikus betegségek olyan testi betegségek, amelyeket a lélek okoz.

Néhány felfedezés, amelyről a Dianetika könyvben olvashat:

  • Az Ember célja
  • A Létezés Dinamikai Alapelve – az az egy szó, amely minden élő dolgot motivál.
  • A Négy dinamika – a hajtóerők, amelyekre az élet egésze fel van osztva.
  • A Túlélés szemléltető grafikonja – amely feltárja az ember valódi potenciálját, és azt, hogy ez a potenciál hogyan érhető el.
  • reaktív elme felfedezése és teljes anatómiája.
  • reaktív elmében található fájdalmas tapasztalatok – az engramok –, amelyek arra utasítják az embert, hogy irracionálisan cselekedjen, a saját vágyai és céljai ellenében.
  • A születés előtti engramok hatása – mi történt azelőtt, hogy megszülettünk, és hogyan befolyásol ez minket azóta is.
  • A teljes Dianetika eljárásmód, amellyel felfedezhetjük és kitörölhetjük ezeket a káros tapasztalatokat, hogy soha többé ne legyenek ránk befolyással. Ezzel láthatóvá válik az a személy, akit ön mindig is meg akart ismerni: önmaga.

Dianetika könyv egy kaland, kezelje kalandként. Soha többé nem lesz ugyanaz az ember!

Rendeled meg MOST a Dianetika könyvet és SOHA TÖBBÉ nem lesz ugyanaz az ember!

Dianetika könyv hangoskönyvben is elérgető, a képre kattintva  tudod megrendelni!hangoskönyv ikon

 

 

 

Ha szeretnél egy ingyenes személyiségteszt értékelést akkor katt  → IDE!

További információk

eMag PNK

Termékazonosító:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.